Wij leveren het KADER voor uw vraagstukken.

Menu

Marc Teurlings |

Latest news

Werk

Nieuwe opdracht: Teamleider Servicedesk AG UWV.

|

Ontwikkeling

Opleiding Prince2 2009 succesvol afgerond.

|

Ontwikkeling

Opleiding ITIL v3 succesvol afgerond.

|

Overlijden Mark Weghorst

Beheerder omgekomen door een bizar golf ongeluk.

|


|

Maart 2024
MaDiWoDoVrZaZo
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:Gegevens vergeten?

Voorstellen

Ik (Marc Teurlings) heb al enkele jaren de wil om zelfstandig werkzaamheden te verrichten in de ICT branche. Daarnaast wil ik mijn droom uit laten komen om een organisatie op te zetten die zich richt op 'ontzorging' van niet alleen uw ICT implementatie maar ook de gehele organisatie er omheen. Met als doel het in de breedte leveren van ICT diensten.

Daarnaast is het mijn streven om daarmee ook de zekerheid aan te bieden zodat organisaties niet in (drastische) problemen komen wanneer informatie / ICT hulpmiddelen onbeschikbaar raken.

Hiertoe heb ik Kader-IT Management opgericht. Om het ontzorgen voor u mogelijk te maken zijn de activiteiten van Kader-IT Management verdeeld over drie aandachtsgebieden: consultancy, hosting en dataherstel.

Binnen deze aandachtsgebieden heeft Kader-IT Management zijn sporen al in ruime mate verdiend. Zoals een jarenlange ervaring - op diverse niveaus - in het leiden van projecten, het uitvoeren van migratietrajecten, het organiseren van de ICT vraagstukken bij fusietrajecten, het opzetten van ICT afdelingen als het verzorgen van uw organisatievraagstukken. Maar ook het van A tot Z organiseren van uw hostingvraagstukken en beveiligde (internationale) informatie ontsluiting voor uw bedrijfsvoering.

Als laatste bezit Kader-IT Management de kennis om een van de grootste nachtmerries voor een organisatie tegen te gaan; het verlies van uw dierbare gegevens. Jarenlang zorgvuldig opgebouwd, gebruikt en bewaard. Maar ineens van u 'afgenomen' door het falen van één kleine schakel binnen uw bedrijfsvoering; de harddisk.

Het terughalen van deze gegevens is hier niet alleen de oplossing. Nee. Tezamen met het leveren van een webgebaseerde werkplek biedt Kader-IT Management U de mogelijkheid om nimmer meer zorgen te hoeven te maken van een mogelijk verlies van uw gegevens. Meer dan dat. Het biedt U tevens de mogelijkheid om overal - waar U de beschikking heeft over een internetaansluiting - uw activiteiten uit te kunnen voeren! Zelfs zonder dat u daarvoor uw vertrouwde werkplek nodig heeft.